MOTORKEURING

Op onze motorentestbank, met een maximaal test vermogen van 2400kW, kunnen we het juiste vermogen en toerental afstellen. Classificatie bureaus zoals BV, LR, DNV-GL, ABS, RR en RINA zijn regelmatig bij ons te gast voor het afnemen van motoren.


Service & Transport

Spaarnestad beschikt over een storingsdienst, binnen enkele uren is er een ter zake kundig team van monteurs geformeerd en met de benodigde onderdelen naar uw storing onderweg. Hierbij geschiedt transport middels een eigen daartoe bestemd wagenpark met service wagens en een professionele opleggers. Voor het versturen van onderdelen werken wij samen met partijen als, DHL, UPS en Fedex. Is er spoed bij dan zetten we onze chauffeur in.

Magazijn

In 2015 hebben wij een KARDEX verticaal opslagsysteem aangeschaft waarin we 80% van onze onderdelenvoorraad ingestopt hebben. We kunnen er een onderdelen lijst instoppen waarna de betreffende delen aangeboden worden in de raap opening. De enorme winst aan opslagruimte maakt het dat Spaarnestad snel en slagvaardig over de juiste motoren onderdelen kan beschikken.

Inspectie

Alvorens wij overgaan tot een revisie en/of reparatie van installaties, vaar- of voertuigen dient er eerst een doelgerichte inspectie en diagnose gesteld te worden. Spaarnestad heeft hiertoe speciaal opgeleid personeel in dienst welke beschikking hebben over gespecialiseerd uitlees & diagnose apparatuur voor vele merken motoren.

Onderhoud uit- inbouw

Bij het bereiken van de zogenoemde ‘urenstand’ dienen motoren een onderhoudsbeurt te ondergaan. Kleppen stellen, filters vervangen en een visuele inspectie zijn veel voorkomende routine werkzaamheden. Ook kan het voorkomen dat uitbouw van een motor noodzakelijk is, hiertoe bieden wij middels speciale frames de oplossing. Na het uitgevoerde werk aan de motor zorgen wij weer voor de complete inbouw op locatie.

Laser reinigen

Eind 2021 hebben we een laser cleaning machine van Narran aangeschaft.

Het reinigen van koelerplaten was altijd heel arbeidsintensief, gebruik makend van chemicalien en mechanisch borstelen.
Nu doen we dit met laser cleaning, dit gaat sneller, beter en zonder chemicalien.

Ook kunnen we de Narran machine voor allerlij andere werkzaamheden gebruiken.

AUTOMOTIVE

Spaarnestad is een revisie bedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring in de automobiel industrie. Sinds 2018 hebben we onder de vlag van Bosch Car Service, een aparte garage waar u voor onderhoud, APK keuring of storingen aan uw bedrijfswagens of uw auto, kunt u bij ons terecht. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en een vriendelijke service. 


Website BCS

Neem voor vragen gerust contact met ons op

Contact