DEALERSCHAP
Decennia’s lang varen duizenden MTU diesel motoren op zeeën, rivieren en meren rond de wereld. De betrouwbaarheid, efficiëntie en prestatie van deze aandrijfsystemen bewijst zich keer op keer. De motoren hebben een ongeëvenaarde levensverwachting. Uiteraard voldoen de motoren aan alle eisen ven de relevante classificatiebureaus.
Sinds 1975 ontwikkelt John Deere, de specialist in dieselmotoren, ook maatwerkoplossingen voor scheepseigenaren. Dankzij het uitstekende koppel, de beproefde duurzaamheid, het gunstige brandstofverbruik en het eenvoudige onderhoud, zijn de motoren van John Deere dag in dag uit, de beste keuze.Yanmar levert technische oplossingen, producten en diensten met betrekking tot dieselmotoren en andere krachttoepassingen. Yanmar voorziet u van een duurzame oplossingen waarmee u uw klus kunt klaren terwijl u rekening houdt met mens en natuur. Daarom geloven wij in samenwerking met onze klanten en luisteren wij naar hun behoeften en interesse. Dat noemen wij 'gezamenlijke oplossingstechniek'. Innovatie, betrouwbaarheid en efficiëntie staan bij al onze diensten centraal.Zenoro generatoren zijn gemaakt om betrouwbaar energie te leveren aan luxe jachten. Zenoro maakt premium generatoren in het bereik van 55 ekW/50 HZ tot 760 ekW/60 HZ. De generatoren kunnen aangepast geleverd worden met hybride technologie en uitlaatgas na behandeling.


Balmar weet hoe uw batterij
opgeladen moet worden
Balmar is al meer dan 30 jaar actief in de Marine industrie met het leveren van DC oplaad producten en batterij monitor systemen. Balmar staat bekend om zijn innovatie, deskundige technische dienst en de product betrouwbaarheid.

De Diesel Systems divisie bij Bosch ontwikkelt, produceert en implementeert dieselsystemen die voertuigen efficiënter en milieuvriendelijker maken. Als ’s werelds grootste producent van dieselinjectiesystemen, levert Bosch steeds het juiste systeem voor elke klant en voor elke toepassing.

Al meer dan 100 jaar lang, heeft Delphi passie voor het maken van de onderdelen die er voor zorgen dat voertuigen over de hele wereld beter lopen, langer mee gaan en efficiënter zijn. Onze technologie komt in elk aspect van een voertuig voor, vanaf elektronische sturing, veerring, remmen, motor management tot brandstofsystemen. Met als doel voortuigen veiliger, groener en beter verbonden te maken.