SNEL BETROUWBAAR
ONDERHOUD EN REPARATIE
VAN DIESELMOTOREN

Markten

MARITIEM & SUPERJACHTEN

Ten behoeve van scheepsdieselmotoren voeren wij allerhande reparaties, onderhoud, ombouw en revisies uit. Sinds enkele jaren komen wij wereldwijd aan boord van de superjacht industrie, en hebben hiertoe op Mallorca een geschikte faciliteit geopend om hier allerlei vormen van onderhoud uit te kunnen voeren. Spaarnestad is hiertoe o.a. allianties aangegaan met LM Stabilizer, Hydraulic Engineering SL en De Keizer Marine Engineering.

INDUSTRIE

Spaarnestad heeft vele jaren ervaring met diesel motoren in de verschillende industrieën. Zo doen wij onderhoud aan pompinstallaties voor beton, motoren in hijskranen, automatisch gestuurde voertuigen (AGV’s) voor container transport, waterpompen installaties en compressoren. Daarnaast werken wij nog in vele andere disciplines, voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.


OFFSHORE

Spaarnestad is een betrouwbare kracht in de Offshore industrie. Wij voeren onderhoud en reparaties uit, maar kunnen ook het gehele proces van hermotorisatie organiseren met onze 3d scan technologie. Zo werd t.b.v. een olieproductie platform op de Noordzee een door ons bedacht uitlaatsysteem ontworpen en volledig geïnstalleerd opgeleverd. Alle hiertoe benodigde onderdelen, waaronder o.a. vier Cummins KTA50 generatorsets, werden door Spaarnestad geleverd.

AUTOMOTIVE

Spaarnestad is een revisie bedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring in de automobiel industrie. Sinds 2018 hebben we onder de vlag van Bosch Car Service, een aparte garage waar u voor onderhoud, APK keuring of storingen aan uw bedrijfswagens of uw auto, kunt u bij ons terecht. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en een vriendelijke service. 


Website BCS