Brandstofpompen grote motoren

We reviseren de brandstofpompen van MTU 595 & MTU 1163 ook helemaal in eigen huis.
Deze worden geheel gereviseerd met originele delen, dat wil zeggen MTU 595 met L'orange delen & MTU 1163 met Bosch delen.
Hierna wordt alles ingemeten volgens specificaties en getest op onze testbank.

Inspectie

Alvorens wij overgaan tot een revisie en/of reparatie van installaties, vaar- of voertuigen dient er eerst een doelgerichte inspectie en diagnose gesteld te worden. Spaarnestad heeft hiertoe speciaal opgeleid personeel in dienst welke beschikking hebben over gespecialiseerd uitlees & diagnose apparatuur voor vele merken motoren.

Onderhoud uit- inbouw

Bij het bereiken van de zogenoemde ‘urenstand’ dienen motoren een onderhoudsbeurt te ondergaan. Kleppen stellen, filters vervangen en een visuele inspectie zijn veel voorkomende routine werkzaamheden. Ook kan het voorkomen dat uitbouw van een motor noodzakelijk is, hiertoe bieden wij middels speciale frames de oplossing. Na het uitgevoerde werk aan de motor zorgen wij weer voor de complete inbouw op locatie.

REPARATIE & REVISIE

Gekwalificeerd personeel voert bij ons al jarenlang hoogwaardige reparaties en revisies uit te behoeve van; Complete motoren, waterpompen, platenpakketten, injectoren, branstofpompen turbo's en cilinderkoppen.

MOTORKEURING

Op onze motorentestbank, met een maximaal test vermogen van 2400kW, kunnen we het juiste vermogen en toerental afstellen. Classificatie bureaus zoals BV, LR, DNV-GL, ABS, RR en RINA zijn regelmatig bij ons te gast voor het afnemen van motoren.


BRANDSTOF INSPUITSYSTEMEN

Wij zijn een Bosch Diesel Center, Bosch Car Service en Delphi servicepunt. Voor het testen, repareren, reviseren en kalibreren voor alle Bosch en Delphi dieselinspuitsystemen en brandstofpompen kunt u terecht in onze dieseltechniekwerkplaats. Met de nieuwe Hartridge CRI-pc four liner kunnen we common rail injectoren testen van Bosch, Delphi, VDO, Siemens, Continental en Denso. De geteste verstuivers, injectoren en pompen worden geleverd met een testrapport. Indien ze afgekeurd worden kunnen wij ruil of nieuwe onderdelen leveren.

Neem voor vragen gerust contact met ons op

Contact