SNEL BETROUWBAAR
ONDERHOUD EN REPARATIE
VAN DIESELMOTOREN

Over ons

Het leveren van gedreven, gemotiveerd en vakkundig personeel staat bij ons hoog in het vaandel. Op het gebied van scheepvaart- en dieselmotoren vind u bij ons de absolute specialisten waarbij geen klus ons te gek is. Wereldwijde flexibiliteit is geboden, waarbij het netwerk voor vakkundige werkplaatsen benut wordt uw storing snel en accuraat op te lossen.

Lees meer


Inspectie

In het nieuws

Onderhoud


BCS Spaarnestad

Per 1 december 2020 is Bosch Car Service verhuist naar een ander pand waar we onze werkzaamheden nog beter kunnen uitvoeren. U kunt ons vinden aan de Tappersweg 63 in Haarlem (Industrieterrein de Waarderpolder) waar onderhoud & reparaties van lichte bedrijfswagen, campers en personenauto’s wordt uitgevoerd. De directie en medewerkers van Motorenrevisie Spaarnestad begroeten u graag op onze nieuwe locatie.

Het overhalen van twee MTU 12V 396 motoren

Spaarnestad heeft recentelijk twee MTU 12V 396 motoren van een superjacht gereviseerd en een nieuw uitlaatsysteem geplaatst. De motoren zijn op locatie in Spanje aan boord losgekoppeld en gedeeltelijk gedemonteerd uit het jacht gehesen, getransporteerd naar onze werkplaats in Haarlem en daar gereviseerd. Het uitlaatsysteem is d.m.v. van 3D scan technologie opgemeten en her-ontworpen. Hiernaast een impressie van het project.


Het opbouwen van een MTU4000 motor

Deze motor hebben wij geheel gereviseerd voor een klant in het Midden-Oosten, het is één van de vier motoren aan boord van een schip welke goederen en mensen van en naar offshore platforms en windmolen parken transporteert.

MTU 16V4000 from Motorenrevisie Spaarnestad.

Onze merken

Neem voor vragen gerust contact met ons op

Contact